Breel-Donald Embolo

Biografie

Breel-Donald Embolo is een 27-jarige voetballer uit Zwitserland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Breel-Donald speelde was Montpellier - Monaco op 2024-05-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Breel-Donald Embolo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Breel-Donald Embolo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Breel-Donald Embolo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon āš½ of een fistbump šŸ¤œ. De voetbal geeft aan dat Breel-Donald Embolo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Breel-Donald Embolo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Breel-Donald Embolo

Bekijk de matchen en statistieken van Breel-Donald Embolo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Breel-Donald Embolo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Breel-Donald

Achternaam

Embolo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-02-14

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

YaoundƩ

Afkomst

Zwitserland

Lengte

185 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Breel-Donald Embolo mee voetbalt bij Monaco, Switzerland, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook