94'

28'
Doelpunt door Amadou Zeund Georges Mvom Onana. Het staat nu 0-1.
33'
Jonathan Bamba voert een mooie assist uit. Doelpunt door Amadou Zeund Georges Mvom Onana. 0-2 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
67'
Wesley Saïd voert een mooie assist uit. Doelpunt door Seko Fofana. Na deze goal is het 1-2.
95'
Gaël Kakuta voert een mooie assist uit. Doelpunt door Seko Fofana. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2. Goal 2 voor Fofana.
121'
Bij Jonathan Bamba geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-3 is de score.
121'
Bij Wesley Saïd geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
122'
We zijn in minuut 122 als er een penalty gefloten wordt. José Miguel da Rocha Fonte schiet en mist. Wat jammer.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Gaël Kakuta scoort. Het staat nu 4-3.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sven Botman scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
123'
Bij Corentin Jean geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-4 is de score.
124'
Bij Jérémy Pied geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
124'
Een strafschop. Jonathan Clauss gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Een strafschop. Renato Júnior Luz Sanches gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Seko Fofana scoort. Het staat nu 6-5. Een hattrick voor Seko Fofana.