Reinildo Isnard Mandava

Biografie

Reinildo Isnard Mandava is een 30-jarige voetballer uit Mozambique die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Reinildo Isnard speelde was Atletico Madrid - Girona op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Reinildo Isnard Mandava in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Reinildo Isnard Mandava in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Reinildo Isnard Mandava in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Reinildo Isnard Mandava een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Reinildo Isnard Mandava een assist heeft gegeven in de match.

Stats Reinildo Isnard Mandava

Bekijk de matchen en statistieken van Reinildo Isnard Mandava. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Reinildo Isnard Mandava hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Reinildo Isnard

Achternaam

Mandava

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-01-21

Geboorteland

Mozambique

Geboorteplaats

Beira

Afkomst

Mozambique

Lengte

180 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Reinildo Isnard Mandava mee voetbalt bij Atletico Madrid, Mozambique, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook