Renato Júnior Luz Sanches

Biografie

Renato Júnior Luz Sanches is een 25-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Renato Júnior speelde was Paris Saint Germain - Monaco op 2022-08-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Renato Júnior Luz Sanches in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Renato Júnior Luz Sanches in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Renato Júnior Luz Sanches in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Renato Júnior Luz Sanches een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Renato Júnior Luz Sanches een assist heeft gegeven in de match.

Stats Renato Júnior Luz Sanches

Bekijk de matchen en statistieken van Renato Júnior Luz Sanches. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Renato Júnior Luz Sanches hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Renato Júnior

Achternaam

Luz Sanches

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-08-18

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Lisboa

Nationaliteit

Portugal

Lengte

176 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Renato Júnior Luz Sanches mee voetbalt bij Paris Saint Germain, Portugal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook