Cheick Oumar Doucoure

Biografie

Cheick Oumar Doucoure is een 23-jarige voetballer uit Mali die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Cheick Oumar speelde was Luton - Crystal Palace op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cheick Oumar Doucoure in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cheick Oumar Doucoure in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cheick Oumar Doucoure in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Cheick Oumar Doucoure een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cheick Oumar Doucoure een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cheick Oumar Doucoure

Bekijk de matchen en statistieken van Cheick Oumar Doucoure. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cheick Oumar Doucoure hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cheick Oumar

Achternaam

Doucoure

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-01-08

Geboorteland

Mali

Geboorteplaats

Bamako

Afkomst

Mali

Lengte

180 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cheick Oumar Doucoure mee voetbalt bij Crystal Palace, Mali, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook