Kouadio Yves Dabila

Biografie

Kouadio Yves Dabila is een 24-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Kouadio Yves speelde was Brazil U23 - Côte d'Ivoire U23 op 2021-07-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kouadio Yves Dabila in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kouadio Yves Dabila in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kouadio Yves Dabila in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kouadio Yves Dabila een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kouadio Yves Dabila een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kouadio Yves Dabila

Bekijk de matchen en statistieken van Kouadio Yves Dabila. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kouadio Yves Dabila hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Kouadio Yves Dabila

Het laatste nieuws gerelateerd aan Kouadio Yves Dabila. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Kouadio Yves

Achternaam

Dabila

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-01-01

Geboorteland

Ivoorkust

Nationaliteit

Ivoorkust

Lengte

183 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kouadio Yves Dabila mee voetbalt bij Royal Excel Mouscron, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook