Dante Vanzeir

Biografie

Dante Vanzeir is een 26-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Dante speelde was New England Revolution - New York Red Bulls op 2024-06-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dante Vanzeir in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dante Vanzeir in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dante Vanzeir in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dante Vanzeir een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dante Vanzeir een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dante Vanzeir

Bekijk de matchen en statistieken van Dante Vanzeir. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dante Vanzeir hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Dante Vanzeir

Het laatste nieuws gerelateerd aan Dante Vanzeir. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Dante

Achternaam

Vanzeir

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-04-16

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Beringen

Afkomst

België

Lengte

175 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dante Vanzeir mee voetbalt bij Belgium, New York Red Bulls, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook