Alessio Castro-Montes

Biografie

Alessio Castro-Montes is een 25-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alessio speelde was Istanbul Basaksehir - KAA Gent op 2023-03-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alessio Castro-Montes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alessio Castro-Montes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alessio Castro-Montes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alessio Castro-Montes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alessio Castro-Montes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alessio Castro-Montes

Bekijk de matchen en statistieken van Alessio Castro-Montes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alessio Castro-Montes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alessio

Achternaam

Castro-Montes

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-05-17

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Sint-Truiden

Nationaliteit

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alessio Castro-Montes mee voetbalt bij KAA Gent, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook