Thilo Kehrer (in)
Julian Draxler (uit)
90'

9'
Doelpunt door Kylian Mbappé Lottin in minuut 9. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Julian Draxler was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
28'
Doelpunt door André Miguel Valente Silva in minuut 28. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van José Ángel Esmoris Tasende was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
57'
Doelpunt door Nordi Mukiele Mulere in minuut 57. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van José Ángel Esmoris Tasende was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-2.
67'
Doelpunt door Lionel Andrés Messi Cuccittini in minuut 67. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
74'
Bij Lionel Andrés Messi Cuccittini geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-2 is de score. Goal 2 voor Messi Cuccittini.
94'
Een strafschop. Kylian Mbappé Lottin gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.