Nordi Mukiele Mulere

Biografie

Nordi Mukiele Mulere is een 24-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Nordi speelde was Maccabi Haifa - Paris Saint Germain op 2022-09-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nordi Mukiele Mulere in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nordi Mukiele Mulere in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nordi Mukiele Mulere in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nordi Mukiele Mulere een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nordi Mukiele Mulere een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nordi Mukiele Mulere

Bekijk de matchen en statistieken van Nordi Mukiele Mulere. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nordi Mukiele Mulere hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nordi

Achternaam

Mukiele Mulere

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-11-01

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Montreuil

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

185 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nordi Mukiele Mulere mee voetbalt bij Paris Saint Germain, France, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook