José Ángel Esmoris Tasende

Biografie

José Ángel Esmoris Tasende is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die José Ángel speelde was 1899 Hoffenheim - SC Freiburg op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Ángel Esmoris Tasende in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Ángel Esmoris Tasende in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Ángel Esmoris Tasende in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Ángel Esmoris Tasende een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Ángel Esmoris Tasende een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Ángel Esmoris Tasende

Bekijk de matchen en statistieken van José Ángel Esmoris Tasende. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Ángel Esmoris Tasende hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Ángel

Achternaam

Esmoris Tasende

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-01-04

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Coristanco

Nationaliteit

Spanje

Lengte

175 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Ángel Esmoris Tasende mee voetbalt bij 1899 Hoffenheim, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook