Lionel Messi

Biografie

Lionel Messi is een 37-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Lionel speelde was Argentinië - Canada op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lionel Messi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lionel Messi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lionel Messi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lionel Messi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lionel Messi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lionel Messi

Bekijk de matchen en statistieken van Lionel Messi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lionel Messi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Lionel Messi

Het laatste nieuws gerelateerd aan Lionel Messi. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Lionel

Achternaam

Messi

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1987-06-24

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Rosario

Afkomst

Argentinië

Lengte

170 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lionel Messi mee voetbalt bij Argentina, Inter Miami, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook