Ander Herrera Agüera

Biografie

Ander Herrera Agüera is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ander speelde was Cadiz - Athletic Club op 2024-01-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ander Herrera Agüera in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ander Herrera Agüera in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ander Herrera Agüera in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ander Herrera Agüera een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ander Herrera Agüera een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ander Herrera Agüera

Bekijk de matchen en statistieken van Ander Herrera Agüera. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ander Herrera Agüera hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ander

Achternaam

Herrera Agüera

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-08-14

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Bilbao

Afkomst

Spanje

Lengte

182 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ander Herrera Agüera mee voetbalt bij Athletic Club, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook