75'

Vorige confrontaties

Verslag

19'
Andrea Petagna voert een mooie assist uit. Doelpunt door Mattia Caldara. Het staat nu 1-0.
22'
Doelpunt door Josip Iličić in minuut 22. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Alejandro Darío Gómez was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-0.
27'
Doelpunt door Sergej Milinković-Savić in minuut 27. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Lucas Pezzini Leiva was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-1.
35'
Marco Parolo voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sergej Milinković-Savić. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
50'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Josip Iličić scoort. Na deze goal is het 3-2.
79'
Felipe Salvador Caicedo Corozo voert een mooie assist uit. Doelpunt door Luis Alberto Romero Alconchel. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.