Andreas Evald Cornelius

Biografie

Andreas Evald Cornelius is een 29-jarige voetballer uit Denemarken die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Andreas Evald speelde was Frankrijk - Denemarken op 2022-11-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andreas Evald Cornelius in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andreas Evald Cornelius in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andreas Evald Cornelius in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andreas Evald Cornelius een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andreas Evald Cornelius een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andreas Evald Cornelius

Bekijk de matchen en statistieken van Andreas Evald Cornelius. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andreas Evald Cornelius hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andreas Evald

Achternaam

Cornelius

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-03-16

Geboorteland

Denemarken

Geboorteplaats

København

Nationaliteit

Denemarken

Lengte

193 cm

Gewicht

91 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andreas Evald Cornelius mee voetbalt bij FC Copenhagen, Denmark, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook