Felipe Anderson Pereira Gomes

Biografie

Felipe Anderson Pereira Gomes is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Felipe speelde was Palmeiras - Cruzeiro op 2024-07-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Felipe Anderson Pereira Gomes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Felipe Anderson Pereira Gomes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Felipe Anderson Pereira Gomes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Felipe Anderson Pereira Gomes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Felipe Anderson Pereira Gomes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Felipe Anderson Pereira Gomes

Bekijk de matchen en statistieken van Felipe Anderson Pereira Gomes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Felipe Anderson Pereira Gomes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Felipe

Achternaam

Anderson Pereira Gomes

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-04-15

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Brasília

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Felipe Anderson Pereira Gomes mee voetbalt bij Lazio, Brazil, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook