Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus

Biografie

Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus is een 30-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Felipe Nicolás speelde was KAS Eupen - KV Kortrijk op 2024-04-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus een assist heeft gegeven in de match.

Stats Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus

Bekijk de matchen en statistieken van Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Felipe Nicolás

Achternaam

Avenatti Dovillabichus

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-04-26

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

196 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Felipe Nicolás Avenatti Dovillabichus mee voetbalt bij KV Kortrijk, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook