Dennis Yerai Eckert Ayensa

Biografie

Dennis Yerai Eckert Ayensa is een 25-jarige voetballer uit Duitsland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Dennis Yerai speelde was Royale Union Saint-Gilloise - Malmo FF op 2022-09-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dennis Yerai Eckert Ayensa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dennis Yerai Eckert Ayensa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dennis Yerai Eckert Ayensa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dennis Yerai Eckert Ayensa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dennis Yerai Eckert Ayensa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dennis Yerai Eckert Ayensa

Bekijk de matchen en statistieken van Dennis Yerai Eckert Ayensa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dennis Yerai Eckert Ayensa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dennis Yerai

Achternaam

Eckert Ayensa

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-01-09

Geboorteland

Duitsland

Geboorteplaats

Bonn

Nationaliteit

Duitsland

Lengte

183 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dennis Yerai Eckert Ayensa mee voetbalt bij Royale Union Saint-Gilloise, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook