Christian Burgess

Biografie

Christian Burgess is een 31-jarige voetballer uit Engeland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Christian speelde was Standard Luik - Royale Union Saint-Gilloise op 2022-11-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christian Burgess in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christian Burgess in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christian Burgess in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christian Burgess een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christian Burgess een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christian Burgess

Bekijk de matchen en statistieken van Christian Burgess. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christian Burgess hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christian

Achternaam

Burgess

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-10-07

Geboorteland

Engeland

Geboorteplaats

London

Nationaliteit

Engeland

Lengte

196 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christian Burgess mee voetbalt bij Royale Union Saint-Gilloise, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook