Christian Benteke Liolo

Biografie

Christian Benteke Liolo is een 31-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Christian speelde was DC United - Inter Miami op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christian Benteke Liolo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christian Benteke Liolo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christian Benteke Liolo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christian Benteke Liolo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christian Benteke Liolo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christian Benteke Liolo

Bekijk de matchen en statistieken van Christian Benteke Liolo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christian Benteke Liolo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christian

Achternaam

Benteke Liolo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1990-12-03

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Nationaliteit

België

Lengte

190 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christian Benteke Liolo mee voetbalt bij Belgium, DC United, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook