De 4 Hazard broers

De bekendste Hazard is Eden Hazard. Hij speelt op dit moment als middenvelder bij Real Madrid samen met landgenoot keeper Thibaut Courtois. Ze spelen samen ook bij de Rode Duivels.

De volgende in lijn is Thorgan Hazard. Thorgan speelt als aanvallende middenvelder bij Borussia Dortmund en het Belgisch nationale elftal.

De derde broer is Kylian Hazard. Kylian speelt voornamelijk als aanvaller en aanvallende middenvelder bij Cercle Brugge.

De jonste broer van de Hazard broers is Ethan Hazard. Hij is volgens zijn broers de meest getalenteerde van de familie. Hij speelt op dit moment bij de jeugd van Tubeke.

Andere Hazards

Op Voetbaluitslagen kan je nog enkele andere Hazards vinden maar die zijn geen familie van het 4-tal. Zo heb je Jack Hazard, een 20-jarige doelman die bij Knockbreda speelt. Over deze Hazard zijn er niet zoveel gegevens en statistieken bekend.

Een iets bekendere niet gerelateerde Hazard is Conor Hazard. Hij is net als Jack doelman voor zowel Celtic als het nationale team van Noord-Ierland. Conor krijgt wel niet veel speelminuten bij de 2 ploegen. Conor Hazard start voornamelijk vanop de bank.

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook