Eden Hazard

Biografie

Eden Hazard is een 31-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Eden speelde was Real Madrid - Elche op 2022-01-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Eden Hazard in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Eden Hazard in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Eden Hazard in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Eden Hazard een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Eden Hazard een assist heeft gegeven in de match.

Stats Eden Hazard

Bekijk de matchen en statistieken van Eden Hazard. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Eden Hazard hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Eden Hazard

Het laatste nieuws gerelateerd aan Eden Hazard. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Eden

Achternaam

Hazard

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-01-07

Geboorteland

België

Geboorteplaats

La Louvière

Nationaliteit

België

Lengte

175 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Eden Hazard mee voetbalt bij Real Madrid, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook