Thorgan Hazard

Biografie

Thorgan Hazard is een 31-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Thorgan speelde was RSC Anderlecht - Royale Union Saint-Gilloise op 2024-04-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thorgan Hazard in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thorgan Hazard in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thorgan Hazard in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thorgan Hazard een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thorgan Hazard een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thorgan Hazard

Bekijk de matchen en statistieken van Thorgan Hazard. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thorgan Hazard hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Thorgan Hazard

Het laatste nieuws gerelateerd aan Thorgan Hazard. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Thorgan

Achternaam

Hazard

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-03-29

Geboorteland

België

Geboorteplaats

La Louvière

Afkomst

België

Lengte

174 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thorgan Hazard mee voetbalt bij RSC Anderlecht, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook