Kylian Hazard

Biografie

Kylian Hazard is een 28-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Kylian speelde was RWDM - RSCA Futures op 2023-05-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kylian Hazard in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kylian Hazard in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kylian Hazard in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kylian Hazard een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kylian Hazard een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kylian Hazard

Bekijk de matchen en statistieken van Kylian Hazard. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kylian Hazard hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Kylian Hazard

Het laatste nieuws gerelateerd aan Kylian Hazard. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Kylian

Achternaam

Hazard

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-08-05

Geboorteland

België

Geboorteplaats

La Louvière

Afkomst

België

Lengte

171 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kylian Hazard mee voetbalt bij RWDM, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook