Ismaël Bangoura (in)
Sultan Farhan (uit)
84'

6'
Sultan Al Sawadi voert een mooie assist uit. Doelpunt door Eli Sabia Filho. 0-1 is de score.
43'
Doelpunt door Junior Kabananga Kalonji in minuut 43. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
55'
Bij Leonardo Rodriguez Pereira geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-1.
58'
Doelpunt door Junior Kabananga Kalonji in minuut 58. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ferjani Sassi was dit niet mogelijk geweest. 3-1 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
68'
Doelpunt door Edison Luis dos Santos in minuut 68. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sultan Al Sawadi was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 3-2.
76'
Doelpunt door Sultan Al Sawadi in minuut 76. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mohammed Al Amri was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
91'
Abdulaziz Al Jebreen voert een mooie assist uit. Doelpunt door Mohammad Ibrahim Al Sahlawi. Na deze goal is het 4-3.