Junior Kabananga Kalonji

Biografie

Junior Kabananga Kalonji is een 35-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Junior speelde was FC Astana - Maqtaaral op 2023-05-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Junior Kabananga Kalonji in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Junior Kabananga Kalonji in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Junior Kabananga Kalonji in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon โšฝ of een fistbump ๐Ÿคœ. De voetbal geeft aan dat Junior Kabananga Kalonji een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Junior Kabananga Kalonji een assist heeft gegeven in de match.

Stats Junior Kabananga Kalonji

Bekijk de matchen en statistieken van Junior Kabananga Kalonji. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Junior Kabananga Kalonji hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Junior

Achternaam

Kabananga Kalonji

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1989-04-04

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Afkomst

Democratische Republiek Congo

Lengte

189 cm

Gewicht

91 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Junior Kabananga Kalonji mee voetbalt bij Congo DR, CS Mioveni, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook