Saad Suhail Juma Al Mukhaini

Biografie

Saad Suhail Juma Al Mukhaini is een 34-jarige voetballer uit Oman die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Saad Suhail Juma speelde was Oman - India op 2019-11-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Saad Suhail Juma Al Mukhaini in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Saad Suhail Juma Al Mukhaini in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Saad Suhail Juma Al Mukhaini in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Saad Suhail Juma Al Mukhaini een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Saad Suhail Juma Al Mukhaini een assist heeft gegeven in de match.

Stats Saad Suhail Juma Al Mukhaini

Bekijk de matchen en statistieken van Saad Suhail Juma Al Mukhaini. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Saad Suhail Juma Al Mukhaini hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Saad Suhail Juma

Achternaam

Al Mukhaini

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1987-09-06

Geboorteland

Oman

Geboorteplaats

Sur

Nationaliteit

Oman

Lengte

170 cm
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook