Konstantinos Tsimikas (in)
Owen Beck (uit)
80'

9'
James Maddison voert een mooie assist uit. Doelpunt door Jamie Vardy. Na deze goal is het 0-1.
13'
Doelpunt door Jamie Vardy in minuut 13. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Patson Daka was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-2.
19'
Doelpunt door Alex Oxlade-Chamberlain in minuut 19. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Roberto Firmino Barbosa de Oliveira was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-2.
33'
Doelpunt door James Maddison in minuut 33. 1-3 is de score.
68'
Takumi Minamino voert een mooie assist uit. Doelpunt door Diogo José Teixeira da Silva. 2-3 is de score.
95'
James Philip Milner voert een mooie assist uit. Doelpunt door Takumi Minamino. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Youri Tielemans scoort. 3-4 is de score.
122'
Bij James Philip Milner geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. James Maddison scoort. Het staat nu 4-5. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Roberto Firmino Barbosa de Oliveira scoort. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Marc Albrighton scoort. 5-6 is de score.
126'
Bij Alex Oxlade-Chamberlain geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
127'
Een strafschop. Luke Thomas gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Naby Deco Keïta scoort. 7-6 is de score.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kelechi Promise Iheanacho scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 7-7.
130'
Een gemiste strafschop door Takumi Minamino. Het blijft 7-7.
131'
We zijn in minuut 131 als er een penalty gefloten wordt. Ryan Bertrand schiet en mist. Wat jammer.
132'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Diogo José Teixeira da Silva scoort. Het staat nu 8-7. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.