Onyinye Wilfred Ndidi

Biografie

Onyinye Wilfred Ndidi is een 25-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Onyinye Wilfred speelde was Tottenham - Leicester op 2022-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Onyinye Wilfred Ndidi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Onyinye Wilfred Ndidi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Onyinye Wilfred Ndidi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Onyinye Wilfred Ndidi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Onyinye Wilfred Ndidi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Onyinye Wilfred Ndidi

Bekijk de matchen en statistieken van Onyinye Wilfred Ndidi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Onyinye Wilfred Ndidi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Onyinye Wilfred

Achternaam

Ndidi

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1996-12-16

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Lagos

Nationaliteit

Nigeria

Lengte

183 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Onyinye Wilfred Ndidi mee voetbalt bij Leicester, Nigeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook