84'
Héctor Ronaldo Sánchez Camaras (uit)
84'

66'
We zijn in minuut 66 als er een penalty gefloten wordt. Alejandro Granell Nogué schiet en mist. Wat jammer.
93'
Doelpunt door J. Uzeda in minuut 93. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Roberto Carlos Fernández Toro was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
128'
We zijn in minuut 128 als er een penalty gefloten wordt. Sebastián Felipe Guzmán Mendoza schiet en mist. Wat jammer.
128'
Bij J. Uzeda geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-0. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
127'
Bij Matías Ezequiel Suárez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-1.
127'
Bij G. Villamil geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-1 is de score.
126'
Bij W. Quinonez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-2 is de score.
126'
Bij R. Cordano geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-2.
125'
Bij C. Roca geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-3 is de score.
125'
Bij Bruno Savio geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-3.
124'
Bij M. Rios geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-4 is de score.
124'
Bij L. Justiniano geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-4.
123'
Bij Luciano Guaycochea geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-5.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. P. Rodriguez scoort. Het staat nu 7-5.
122'
Een strafschop. F. Suarez gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. J. Sagredo scoort. 8-5 is de score.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Maximiliano Caire scoort. 8-6 is de score.
121'
Een strafschop. Ramón Ignacio Fernández gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.