Leonel Justiniano Arauz

Biografie

Leonel Justiniano Arauz is een 30-jarige voetballer uit Bolivia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Leonel speelde was Peru - Bolivia op 2022-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leonel Justiniano Arauz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leonel Justiniano Arauz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leonel Justiniano Arauz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leonel Justiniano Arauz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leonel Justiniano Arauz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leonel Justiniano Arauz

Bekijk de matchen en statistieken van Leonel Justiniano Arauz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leonel Justiniano Arauz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leonel

Achternaam

Justiniano Arauz

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-07-02

Geboorteland

Bolivia

Geboorteplaats

Santa Cruz de la Sierra

Nationaliteit

Bolivia

Lengte

172 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leonel Justiniano Arauz mee voetbalt bij Bolivia, Bolívar, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook