Matías Ezequiel Suárez

Biografie

Matías Ezequiel Suárez is een 34-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Matías Ezequiel speelde was Boca Juniors - River Plate op 2022-09-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matías Ezequiel Suárez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matías Ezequiel Suárez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matías Ezequiel Suárez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matías Ezequiel Suárez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matías Ezequiel Suárez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matías Ezequiel Suárez

Bekijk de matchen en statistieken van Matías Ezequiel Suárez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matías Ezequiel Suárez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matías Ezequiel

Achternaam

Suárez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-05-09

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Córdoba

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

182 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matías Ezequiel Suárez mee voetbalt bij Argentina, River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook