Roberto Carlos Fernández Toro

Biografie

Roberto Carlos Fernández Toro is een 23-jarige voetballer uit Bolivia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Roberto Carlos speelde was Guabirá - Bolívar op 2023-02-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Roberto Carlos Fernández Toro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Roberto Carlos Fernández Toro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Roberto Carlos Fernández Toro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Roberto Carlos Fernández Toro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Roberto Carlos Fernández Toro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Roberto Carlos Fernández Toro

Bekijk de matchen en statistieken van Roberto Carlos Fernández Toro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Roberto Carlos Fernández Toro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Roberto Carlos

Achternaam

Fernández Toro

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-07-12

Geboorteland

Bolivia

Geboorteplaats

Santa Cruz de la Sierra

Nationaliteit

Bolivia

Lengte

173 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Roberto Carlos Fernández Toro mee voetbalt bij Bolivia, Bolívar, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook