Steven Defour

Biografie

Steven Defour is een 36-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Steven speelde was KAA Gent - KV Mechelen op 2021-05-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Steven Defour in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Steven Defour in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Steven Defour in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Steven Defour een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Steven Defour een assist heeft gegeven in de match.

Stats Steven Defour

Bekijk de matchen en statistieken van Steven Defour. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Steven Defour hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Steven Defour

Het laatste nieuws gerelateerd aan Steven Defour. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Steven

Achternaam

Defour

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1988-04-15

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Mechelen

Afkomst

België

Lengte

173 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Steven Defour mee voetbalt bij KV Mechelen, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook