Simon Mignolet

Biografie

Simon Mignolet is een 36-jarige voetballer uit België die meestal als doelman speelt. De laatste match die Simon speelde was STVV Sint-Truiden - Club Brugge op 2024-03-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Simon Mignolet in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Simon Mignolet in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Simon Mignolet in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Simon Mignolet een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Simon Mignolet een assist heeft gegeven in de match.

Stats Simon Mignolet

Bekijk de matchen en statistieken van Simon Mignolet. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Simon Mignolet hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Simon Mignolet

Het laatste nieuws gerelateerd aan Simon Mignolet. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Simon

Achternaam

Mignolet

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1988-03-06

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Sint-Truiden

Afkomst

België

Lengte

193 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Simon Mignolet mee voetbalt bij Club Brugge FC, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook