Michy Batshuayi Tunga

Biografie

Michy Batshuayi Tunga is een 30-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Michy speelde was Galatasaray - Fenerbahce op 2024-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Michy Batshuayi Tunga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Michy Batshuayi Tunga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Michy Batshuayi Tunga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Michy Batshuayi Tunga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Michy Batshuayi Tunga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Michy Batshuayi Tunga

Bekijk de matchen en statistieken van Michy Batshuayi Tunga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Michy Batshuayi Tunga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Michy Batshuayi Tunga

Het laatste nieuws gerelateerd aan Michy Batshuayi Tunga. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Michy

Achternaam

Batshuayi Tunga

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-10-02

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Brussel

Afkomst

België

Lengte

184 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Michy Batshuayi Tunga mee voetbalt bij Belgium, Fenerbahce, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook