Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé

Biografie

Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé is een 25-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Mamadou Jean-Luc speelde was SV Zulte Waregem - Standard de Liège op 2021-08-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé

Bekijk de matchen en statistieken van Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mamadou Jean-Luc

Achternaam

Diarra Dompé

Voetbalclub

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1995-08-12

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Arpajon

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

170 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé mee voetbalt bij SV Zulte Waregem, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook