Keano Van Rafelghem

Biografie

Keano Van Rafelghem is een 20-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Keano speelde was Patro Eisden Maasmechelen - Mandel United op 2023-03-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Keano Van Rafelghem in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Keano Van Rafelghem in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Keano Van Rafelghem in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Keano Van Rafelghem een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Keano Van Rafelghem een assist heeft gegeven in de match.

Stats Keano Van Rafelghem

Bekijk de matchen en statistieken van Keano Van Rafelghem. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Keano Van Rafelghem hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Keano

Achternaam

Van Rafelghem

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2003-08-02

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

170 cm

Gewicht

60 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Keano Van Rafelghem mee voetbalt bij Patro Eisden Maasmechelen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook