Jordan Rolly Botaka

Biografie

Jordan Rolly Botaka is een 30-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jordan Rolly speelde was Ashdod - Maccabi Netanya op 2024-04-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jordan Rolly Botaka in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jordan Rolly Botaka in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jordan Rolly Botaka in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jordan Rolly Botaka een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jordan Rolly Botaka een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jordan Rolly Botaka

Bekijk de matchen en statistieken van Jordan Rolly Botaka. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jordan Rolly Botaka hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jordan Rolly

Achternaam

Botaka

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-06-24

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Afkomst

Democratische Republiek Congo

Lengte

183 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jordan Rolly Botaka mee voetbalt bij Congo DR, Hapoel Katamon, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook