Boli Bolingoli-Mbombo

Biografie

Boli Bolingoli-Mbombo is een 27-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Boli speelde was Cercle Brugge - KV Mechelen op 2022-08-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Boli Bolingoli-Mbombo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Boli Bolingoli-Mbombo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Boli Bolingoli-Mbombo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Boli Bolingoli-Mbombo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Boli Bolingoli-Mbombo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Boli Bolingoli-Mbombo

Bekijk de matchen en statistieken van Boli Bolingoli-Mbombo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Boli Bolingoli-Mbombo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Boli Bolingoli-Mbombo

Het laatste nieuws gerelateerd aan Boli Bolingoli-Mbombo. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Boli

Achternaam

Bolingoli-Mbombo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-07-01

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Antwerpen

Nationaliteit

België

Lengte

181 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Boli Bolingoli-Mbombo mee voetbalt bij KV Mechelen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook