Kang-In Lee (in)
Ju-Sung Kim (uit)
108'

37'
Ibrahima Niane voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ousseynou Cavin Diagne. Het staat nu 0-1.
62'
Bij Kang-In Lee geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
76'
Bij Ibrahima Niane geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 1-2 is de score.
98'
Kang-In Lee voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ji-Sol Lee. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
96'
Doelpunt door Young-Wook Cho in minuut 96. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kang-In Lee was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-2.
121'
Mamadou Lamine Danfa voert een mooie assist uit. Doelpunt door Amadou Ciss. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Jung-Min Kim schiet en mist. Wat jammer.
122'
Bij Mamadou Lamine Danfa geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-4 is de score.
123'
Een strafschop. Young-Wook Cho gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
We zijn in minuut 124 als er een penalty gefloten wordt. Moustapha Mbow schiet en mist. Wat jammer.
125'
Bij Won-Sang Um geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Amadou Ciss scoort. Het staat nu 4-5. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
127'
Bij Jun Choi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
128'
Een strafschop. Amadou Dia N'Diaye gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Se-Hun Oh scoort. Het staat nu 6-5.
130'
We zijn in minuut 130 als er een penalty gefloten wordt. Ousseynou Cavin Diagne schiet en mist. Wat jammer.