Abdoulaye Niakhate Ndiaye

Biografie

Abdoulaye Niakhate Ndiaye is een 21-jarige voetballer uit Senegal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Abdoulaye Niakhate speelde was Estac Troyes - Dunkerque op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Abdoulaye Niakhate Ndiaye in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Abdoulaye Niakhate Ndiaye in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Abdoulaye Niakhate Ndiaye in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Abdoulaye Niakhate Ndiaye een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Abdoulaye Niakhate Ndiaye een assist heeft gegeven in de match.

Stats Abdoulaye Niakhate Ndiaye

Bekijk de matchen en statistieken van Abdoulaye Niakhate Ndiaye. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Abdoulaye Niakhate Ndiaye hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Abdoulaye Niakhate

Achternaam

Ndiaye

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-04-10

Geboorteland

Senegal

Afkomst

Senegal

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Abdoulaye Niakhate Ndiaye mee voetbalt bij Estac Troyes, Senegal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook