Youssouph Mamadou Badji

Biografie

Youssouph Mamadou Badji is een 20-jarige voetballer uit Senegal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Youssouph Mamadou speelde was Sporting Charleroi - KV Oostende op 2022-08-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Youssouph Mamadou Badji in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Youssouph Mamadou Badji in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Youssouph Mamadou Badji in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Youssouph Mamadou Badji een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Youssouph Mamadou Badji een assist heeft gegeven in de match.

Stats Youssouph Mamadou Badji

Bekijk de matchen en statistieken van Youssouph Mamadou Badji. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Youssouph Mamadou Badji hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Youssouph Mamadou

Achternaam

Badji

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2001-12-20

Geboorteland

Senegal

Nationaliteit

Senegal

Lengte

192 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Youssouph Mamadou Badji mee voetbalt bij Sporting Charleroi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook