Santiago Arias Naranjo (in)
Cristian Eduardo Zapata Valencia (uit)
116'

57'
Bij Harry Kane geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 0-1.
93'
Juan Guillermo Cuadrado Bello voert een mooie assist uit. Doelpunt door Yerry Fernando Mina González. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
Bij Radamel Falcao García Zárate geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-1 is de score.
122'
Bij Harry Kane geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
123'
Bij Juan Guillermo Cuadrado Bello geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-2.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Marcus Rashford scoort. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Luis Fernando Muriel Fruto scoort. 4-3 is de score.
126'
Een strafschop. Jordan Brian Henderson gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Andrés Mateus Uribe Villa schiet en mist. Wat jammer.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kieran Trippier scoort. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
129'
We zijn in minuut 129 als er een penalty gefloten wordt. Carlos Arturo Bacca Ahumada schiet en mist. Wat jammer.
130'
Bij Eric Dier geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-5.