José Heriberto Izquierdo Mena

Biografie

José Heriberto Izquierdo Mena is een 30-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die José Heriberto speelde was Colombia - Japan op 2018-06-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Heriberto Izquierdo Mena in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Heriberto Izquierdo Mena in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Heriberto Izquierdo Mena in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Heriberto Izquierdo Mena een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Heriberto Izquierdo Mena een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Heriberto Izquierdo Mena

Bekijk de matchen en statistieken van José Heriberto Izquierdo Mena. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Heriberto Izquierdo Mena hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer José Heriberto Izquierdo Mena

Het laatste nieuws gerelateerd aan José Heriberto Izquierdo Mena. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

José Heriberto

Achternaam

Izquierdo Mena

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-07-07

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Pereira

Nationaliteit

Colombia

Lengte

171 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Heriberto Izquierdo Mena mee voetbalt bij Club Brugge FC, Colombia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook