Harry Kane

Biografie

Harry Kane is een 30-jarige voetballer uit Engeland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Harry speelde was FC Koln - Bayern Munich op 2023-11-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Harry Kane in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Harry Kane in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Harry Kane in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Harry Kane een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Harry Kane een assist heeft gegeven in de match.

Stats Harry Kane

Bekijk de matchen en statistieken van Harry Kane. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Harry Kane hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Harry Kane

Het laatste nieuws gerelateerd aan Harry Kane. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Harry

Achternaam

Kane

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-07-28

Geboorteland

Engeland

Geboorteplaats

London

Afkomst

Engeland

Lengte

188 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Harry Kane mee voetbalt bij Bayern Munich, England, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook