Devyne Rensch (in)
Steven Bergwijn (uit)
110'

Kansen

1X2 10Bet 1xBet Bet365 Betano Betcris Betfair Betsson Betway Dafabet Fonbet Marathonbet NordicBet Pinnacle SBO Tipico Unibet William Hill
1 Ajax 1.80 1.78 1.75 1.83 1.81 1.77 1.78 1.75 1.79 1.75 1.76 1.78 1.75 1.69 1.70 1.75 1.70
X Gelijk 3.85 3.90 4.00 3.85 3.88 3.95 3.75 3.75 3.55 3.95 3.90 3.75 3.91 3.21 3.70 3.80 3.70
2 Panathinaikos 4.20 4.26 4.20 4.10 4.15 4.80 4.33 4.00 3.60 4.30 4.33 4.33 4.33 3.78 4.40 4.25 4.00

89'
Doelpunt door Mateus Cardoso Lemos Martins in minuut 89. Na deze goal is het 0-1.
138'
Bij José Carlos Gonçalves Rodrigues geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 0-2.
139'
Bij Anton Gaaei geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 1-2 is de score.
140'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Josip Šutalo scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
141'
Bij Bartłomiej Drągowski geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-3.
142'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Remko Pasveer scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
143'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Daniel Mancini scoort. Na deze goal is het 3-4.
144'
Bij Steven Bergwijn geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
145'
Bij Alexander Jeremejeff geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-5 is de score.
146'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Branco van den Boomen scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
147'
Bij Mika Marcel Godts geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-5.
148'
Bij Mateus Cardoso Lemos Martins geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 6-6.
149'
Bij Tin Jedvaj geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-7.
150'
Bij Kenneth Taylor geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-7. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
151'
Een gemiste strafschop door Filip Mladenović. Het blijft 7-7.
152'
Een gemiste strafschop door Brian Brobbey. Het blijft 7-7.
153'
We zijn in minuut 153 als er een penalty gefloten wordt. Tonny Emilio Trindade de Vilhena schiet en mis. Wat jammer.
154'
Bij Anton Gaaei geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 8-7.
129'
Bij Filip Mladenović geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 8-8. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Een gemiste strafschop door Daniel Mancini. Het blijft 8-8.
122'
Bij Steven Bergwijn geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 9-8. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Alexander Jeremejeff scoort. 9-9. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Branco van den Boomen scoort. Na deze goal is het 10-9. Goal 2 voor van den Boomen.
125'
Bij Mateus Cardoso Lemos Martins geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 10-10. Een hattrick voor Mateus Cardoso Lemos Martins.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mika Marcel Godts scoort. Na deze goal is het 11-10. Goal 2 voor Godts.
127'
Bij Tin Jedvaj geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 11-11.
128'
Bij Kenneth Taylor geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 12-11. Goal 2 voor Taylor.
137'
Bij Georgios Vagiannidis geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 12-12.
130'
We zijn in minuut 130 als er een penalty gefloten wordt. Brian Brobbey schiet en mis. Wat jammer.
131'
Bij Tonny Emilio Trindade de Vilhena geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 12-13 is de score. Goal 2 voor Trindade de Vilhena.
132'
Bij Jordan Brian Henderson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 13-13.
133'
Een strafschop. Nemanja Maksimović gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
134'
Een strafschop. Bertrand Isidore Traoré gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
135'
Een gemiste strafschop door Sverrir Ingi Ingason. Het blijft 13-13.
136'
Een strafschop. Youri Baas gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.