Anastasios Bakasetas

Biografie

Anastasios Bakasetas is een 28-jarige voetballer uit Griekenland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Anastasios speelde was Trabzonspor - Altay op 2022-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Anastasios Bakasetas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Anastasios Bakasetas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Anastasios Bakasetas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Anastasios Bakasetas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Anastasios Bakasetas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Anastasios Bakasetas

Bekijk de matchen en statistieken van Anastasios Bakasetas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Anastasios Bakasetas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Anastasios

Achternaam

Bakasetas

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1993-06-28

Geboorteland

Griekenland

Geboorteplaats

Korinth

Nationaliteit

Griekenland

Lengte

181 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Anastasios Bakasetas mee voetbalt bij Greece, Trabzonspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook