Sivert Heggheim Mannsverk

Biografie

Sivert Heggheim Mannsverk is een 21-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Sivert Heggheim speelde was TOP OSS - Jong Ajax op 2024-02-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sivert Heggheim Mannsverk in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sivert Heggheim Mannsverk in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sivert Heggheim Mannsverk in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sivert Heggheim Mannsverk een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sivert Heggheim Mannsverk een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sivert Heggheim Mannsverk

Bekijk de matchen en statistieken van Sivert Heggheim Mannsverk. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sivert Heggheim Mannsverk hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sivert Heggheim

Achternaam

Mannsverk

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-05-08

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Øvre Årdal

Afkomst

Noorwegen

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sivert Heggheim Mannsverk mee voetbalt bij Ajax, Norway U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook