Eid Khamis Eid (in)
Abdullah Al Naqbi (uit)
94'

28'
Doelpunt door Federico Nicolás Cartabia in minuut 28. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Harib Abdalla Suhail Al Musharrkh Al Maazmi was dit niet mogelijk geweest. 0-1 is de score.
53'
Doelpunt door Fo-Doh Kodjo Laba in minuut 53. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Bandar Mohammed Saeed Saleh Al Ahbabi was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
75'
Doelpunt door Caio Canedo Corrêa in minuut 75. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Erik Jorgens de Menezes was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score.
81'
Doelpunt door Federico Nicolás Cartabia in minuut 81. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
121'
Bij C. Guanca geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-2.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. T. Olsen scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
122'
Een strafschop. S. Rahimi gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
Een gemiste strafschop door Y. Jaber. Het blijft 3-3.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. K. Laba scoort. Na deze goal is het 4-3.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Yuri Berchiche Izeta scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Y. Nader scoort. Na deze goal is het 5-4.
124'
Bij A. Nourollahi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Bij Erik Nasciment de Lima geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 6-5 is de score.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. F. Cartabia scoort. 6-6. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. K. Alblooshi scoort. Het staat nu 7-6.